ikona telefon +420 602 366 553

Ikona email info@cerveny.cz

Drobečková navigace

Úvod > Služby > Pronájem stavebních strojů > Zemní a výkopové práce

Zemní a výkopové práce

Náš strojní park je připravený pro různé zemní a výkopové práce. Zajistíme pro vás zakládání staveb, bagrování a další stavební práce. Naše stroje jsou ve špičkovém stavu a jejich obsluha je zkušená a proškolená. Rádi se do vašeho projektu pustíme.

Typy zemních a výkopových prací

Provádíme veškeré zemní a výkopové práce, které potřebujete. Typově jsou to: skrývky, výkopy základů domů, výkopy jam, výkopy bazénů, přípravy HTU, přípravy pod komunikace, čištění koryt potoků, hutnění ploch. Zvládneme i zemní a výkopové práce ve stísněných prostorách a v náročných podmínkách. 

Disponujeme variabilitou strojů – najdete u nás stroje pásové i kolové. Krom toho máme celou řadu příslušenství, ať už to jsou různě široké lžíce, naklápěcí svahovky či bourací kladiva.

Proč si zemní a výkopové práce objednat u nás?

Spolupráce s naší firmou má řadu výhod. Dáváme si záležet na profesionálně odvedené práci. Výkopy provádíme pomocí špičkové, moderní a udržované techniky. Vždy vám maximálně vyjdeme vstříc. Jsme pojištění a všechny stroje jsou naše – prohlédněte si náš strojní park.

Kde jsme už pracovali?

V oblasti zemních a výkopových prací za sebou máme řadu zajímavých projektů. Vybíráme z nich například: Panorama Strahov, Kinského sady, Rodinné domy V.I.P. Velké Přílepy, Šárecká ulice Praha 6, Rodinné domy Stodůlky, Dlouhá míle – letiště Ruzyně a mnoho dalšího.

I pro vás rádi zajistíme výkopové a zemní práce. Stačí, když nám zavoláte.                       K uvedeným cenám je třeba přičíst DPH .


Zobrazeno 12 položek
Zobrazeno 12 položek