ikona telefon +420 602 366 553

Ikona email info@cerveny.cz

Drobečková navigace

Úvod > Služby > Pronájem stavebních strojů > Nákladní autodoprava

Nákladní autodoprava

Nákladní dopravu zajišťujeme vlastní technikou. Autodoprava doplňuje a rozšiřuje naše služby, jako jsou jeřábnické práce, zemní a výkopové práce nebo demolice. Nákladní dopravu poskytujeme také externě.

Služby v autodopravě

Náš vozový park je vybavený pro různé stavební a dopravní práce. Proto vám v nákladní dopravě nabídneme plný servis. Dovezeme nebo odvezeme zeminu, suť, stavební techniku či stavební materiál. Pomocí hydraulické ruky zajistíme i vykládku. Převážíme rovněž nadměrné náklady, a to pomocí tahače s podvalníkem.

Proč si objednat naši nákladní dopravu?

Máme špičkové a moderní vybavení. Naše technika je v prvotřídním stavu, řidiči jsou zkušení a proškolení. Protože je náš strojní park plně vybavený, zajistíme pro vás komplexní služby. Pokud nestačí hydraulická ruka, povoláme k práci jeřáb.

Máme veškerá povolení k autodopravě

Převážíme i nadměrné náklady – k tomu máme veškerá potřebná povolení. S naší autodopravou se proto nemusíte obávat byrokratických překážek. Za všech okolností vám vyjdeme vstříc.

Hledáte spolehlivou a profesionální nákladní dopravu? Kontaktujte nás.                      K uvedeným cenám je nutné přičíst DPH.


Zobrazeny 3 položky
Zobrazeny 3 položky